Öppna kurser i vår


HELDAGSKURS I DESIGN THINKING

Genom att arbeta med en konkret och aktuell utmaning får du som deltagare lära dig Design Thinking "från scratch". Vi går igenom processens uppbyggnad och du får prova på de allra viktigaste verktygen för att utforska kundbehov, omsätta kundinsikter till innovativa lösningar, skapa bra kundupplevelser och testa idéer på potentiella användare.

Datum: 4 maj

Tid: 9.00-16.30 (8.30 kaffe och registrering)

Plats: Astrakan Strategisk utbildning, Sankt Eriksgatan 113 i Stockholm

Pris: 8300 kr exkl. moms

Fika och lunch ingår

Läs mer och anmäl dig här.


DESIGN THINKING - PÅ DISTANS

Under denna 6-veckorskurs i Design Thinking får du ett avsnitt med kursmaterial per vecka och övar praktiskt med ett eget case under kursens gång. Förutom videor och annat kursmaterial ingår webbinarier där du har möjlighet till utbyte med kursledaren och andra deltagare.

Datum: 14 april - 24 maj

Pris: 2574 kr (inkl. moms)

Läs mer och anmäl dig här.


INNOVATION MED DESIGN THINKING

Det här är en kurs för dig som vill få en fördjupad förståelse för Design Thinking som innovationsmetod. Vi går igenom processens uppbyggnad och du får prova på de allra viktigaste verktygen för att utforska kundbehov, omsätta kundinsikter till innovativa lösningar, skapa bra kundupplevelser och testa idéer på potentiella användare. Dessutom diskuterar vi hur vi kan arbeta effektivt i team, stärka den kreativa miljön och känna större trygghet i förändringsprocesser. 

Datum: 13 mars + 20 mars

Tid: 9-16

Plats: Folkuniversitetet, Kungstensgatan 45 i Stockholm

Pris: 4575 (inkl. moms)

Läs mer och anmäl dig här.Creosa

 

 

© Copyright.

All Rights Reserved.

Kontakt

 

E-post: helenafrisk@creosa.se

Tel: 0706-478826

Om Creosa

 

Creosa är specialiserad på Design Thinking och strategisk kreativitet. Utifrån kreativa tekniker hjälper jag dig att bättre förstå kundbehov och omsätta avgörande insikter till innovativa koncept och kundupplevelser.