Öppna kurser


NY DISTANSKURS! DESIGNA DITT ARBETSLIV

Applicera Design Thinking på ditt eget arbetsliv och hitta nya lösningar. Metoden går ut på att djupdyka i användarens behov och se problemställningar ur nya perspektiv.

Mer info kommer inom kort!DESIGN THINKING - PÅ DISTANS

Under denna 6-veckorskurs i Design Thinking får du ett avsnitt med kursmaterial per vecka och övar praktiskt med ett eget case under kursens gång. Förutom videor och annat kursmaterial ingår webbinarier där du har möjlighet till utbyte med kursledaren och andra deltagare.

Datum: Under hösten genomförs två kursomgångar:

8 sep - 12 okt - med webinar 8 sep, 22 sep, 6 okt. Samtliga tillfällen kl. 19-20.

24 sep - 4 nov - med webinar 24 sep, 8 okt, 22 okt. Samtliga tillfällen kl. 12-13.

Pris: 2775 kr (inkl. moms)

Läs mer och anmäl dig här.HELDAGSKURS I DESIGN THINKING

Genom att arbeta med en konkret och aktuell utmaning får du som deltagare lära dig Design Thinking "från scratch". Vi går igenom processens uppbyggnad och du får prova på de allra viktigaste verktygen för att utforska kundbehov, omsätta kundinsikter till innovativa lösningar, skapa bra kundupplevelser och testa idéer på potentiella användare.

Datum: 21 oktober 2020

Tid: 9.00-16.30 (8.30 registrering och fika)

Plats: Sankt Eriksgatan 113

Pris: 8300 kr exkl. moms

Läs mer och anmäl dig här.DESIGN THINKING - PRAKTISKT CASE

Denna kurs är en påbyggnad för dig som deltagit i Design Thinking - på distans. Under denna dag träffar du andra som gått kursen och genomför tillsammans ett övnings-case. Kursen ges i klassrum.

Datum: 6 november 2020

Tid: 9.00 - 16.00

Läs mer och anmäl dig här.


Creosa

 

 

© Copyright.

All Rights Reserved.

Kontakt

 

E-post: helenafrisk@creosa.se

Tel: 0706-478826

Om Creosa

 

Utifrån beprövade metoder hjälper jag dig att bättre förstå kundbehov och omsätta avgörande insikter till innovativa koncept och kundupplevelser. Creosa utgår från Design Thinking som metod och att använder kreativa tekniker för ökat lärande.