WEBBKURSEN MED MÖJLIGHET TILL INTERAKTION OCH NÄTVERKANDE

 

Design Thinking - distanskurs på FU

 

Det här är en 6 veckors distanskurs i samarbete med Folkuiversitetet. Kursen är upplagd på ett pedagogiskt vis med kursmaterial på webben (videor och text). Vid sidan av att du tar del av materialet arbetar du med ett eget case, påhittat eller verkligt. På så sätt lär du dig att praktiskt använda metoden. Tre timslånga webbinarier ingår i kursen. Då håller kursledaren dragningar relaterade till materialet och deltagarna har möjlighet att ställa frågor samt ha utbyte med varandra. Ett forum finns i kursen och man kan även ställa frågor till kursledaren under kursens gång. Kursen riktar sig till dig som är intresserad av innovation, affärsutveckling och kreativ problemlösning.

Datum: Tis 14 april - mån 25 maj

Pris: 2575 kr (inkl. moms)

LÄR DIG DESIGN THINKING I EGEN TAKT UNDER 3 MÅNADER

 

Grundkurs i Design Thinking

 

Det här är webbkursen för dig som vill studera Design Thinking helt i egen takt. Genom filmer, läsavsnitt, exempel och övningar får du får en grundläggande teoretisk och praktisk förståelse för hur Design Thinking kan användas som kreativ problemlösningsmetod. Du lägger upp din kunskapsprocess som du själv vill, även om det finns ett förslag på hur du kan strukturera upp kursen. Målsättningen är att du efter kursen kan applicera designverktygen i din verksamhet och därmed bli mer kundcenterad och innovativ i ditt tänkande/görande.

Omfattning: Beräknad studietid är ca 20-30 timmar. Du har tillgång till kursen under 3 månader från inköpsdatum.

Pris: 2995 kr (exkl. moms)

Creosa

 

 

© Copyright.

All Rights Reserved.

Kontakt

 

E-post: helenafrisk@creosa.se

Tel: 0706-478826

Om Creosa

 

Utifrån beprövade metoder hjälper jag dig att bättre förstå kundbehov och omsätta avgörande insikter till innovativa koncept och kundupplevelser. Creosa utgår från Design Thinking som metod och att använder kreativa tekniker för ökat lärande.