DESIGN THINKING ONLINE

HELDAG LIVE  |  SEX VECKOR DISTANS MED COACHING  |  BOOTCAMP INTENSIV


Creosas onlinekurser är för dig som vill ha nära till din utbildning och kanske integrera den med din arbetsvardag. Välj mellan livekurser, distanskurser och coachande intensivkurser.

DESIGN THINKING HELDAG LIVE

Kursdag i Zoom och Mural

Den här är en heldagskurs som ger en god teoretisk och praktisk inblick i Design Thinking som innovations- och affärsutvecklingsmetod. På förmiddagen varvas kortare föreläsningar med övningar. På eftermiddagen är det dags att arbeta med Design Thinking som ett projekt. Deltagarna delas in i mindre team och får ett uppdrag i form av en designutmaning. Det gäller nu att omsätta förmiddagens teoretiska kunskaper, gå igenom hela processen och utveckla en innovativ lösning på den givna utmaningen. Här får deltagaren uppleva värdet av det utforskande empatiarbetet, samskapandet och hur snabbt experimenterande med prototyper och tester minimerar risk och osäkra beslut.


Efter kursdagen

  • har du praktiskt tränat intervjutekniker, observation och att skapa empati genom att gå i andras skor.
  • kan du bearbeta data för att upptäcka mönster, se samband och därmed få viktiga kund- och användarinsikter.
  • kan du lättare skapa oförutsägbara idéer.
  • behärskar du tekniker för att bearbeta idéer och hitta en vinnare.
  • kan du ta fram prototyper som är baserade på kundbehov.
  • har du fått förståelse hur du kan visualisera den sk. kundresan och förbättra kundupplevelsen.
  • har du förståelse för faserna i den iterativa designprocessen.
  • kan du designa egna Design Thinking-processer.


Kursen genomförs i grupp på Zoom. Plattformen Mural fungerar som vårt kreativa rum där det finns möjligheter att skissa, bygga och samskapa.


Innan kursdagen får deltagaren inlogg till plattformen och kan göra några prep-övningar för att bekanta sig med funktionerna.


Boken Design Thinking och konsten att bemästra hajar ingår i kursen och skickas på posten. För att få boken innan kursdagen måste anmälan göras senast två veckor innan.


Datum: Just nu genomförs utbildningen bara som uppdrag. Om du vill köpa en kurs kontakta Helena Frisk på helenafrisk@creosa.se för offert.

Tid: 9.00-16.30 (8.30 registering och check in)

Pris: 8 200 kr exkl. moms. Bok ingår.

Övriga frågor: Kontakta Helena Frisk på helenafrisk@creosa.se.

DESIGN THINKING DISTANS

Distanskurs med webinar och personlig coaching

Behöver du utveckla dina produkter eller tjänster, lära dig lösa komplexa problem i verksamheten, hitta nya affärsmöjligheter eller lära dig arbeta mer kundorienterat? Under den här 6-veckorskursen får du möjlighet att djupdyka i Design Thinking. Här får du lära dig en konkret och applicerbar metod som hjälper dig att bli användarcentrerad, innovativ och handlingsdriven.


Målsättningen är att du efter kursen kan använda Design Thinking-processen för att arbeta med nytänkande i din verksamhet. Du får en modell att arbeta med som erbjuder struktur, tydlighet och praktiska verktyg. Den här modellen kan du sedan använda i dina framtida projekt.


För vem? Kursen riktar sig till dig som är intresserad av innovation, affärsutveckling och kreativ problemlösning. Kanske vill du arbeta med tjänstedesign, verksamhetsutveckling eller med agila processer. Då är Design Thinking-kompetens ett utmärkt komplement och erbjuder effektiva metoder och verktyg.
Är ni en personalgrupp som vill studera tillsammans? Det går utmärkt. Kursen kan genomföras helt efter behov och önskemål vad gäller tid och datum för webinar. Kontakta Creosa genom att mejla helenafrisk@creosa.se.


Erbjudande!

Boka kursen och få boken Design Thinking och konsten att bemästra hajar på köpet. En handbok i att lösa problem med kreativitet och handlingskraft kommer på posten kostnadsfritt. Här kan du läsa mer om boken.


Datum: Datum släpps i december 2023

Pris: 6 200 kr exkl. moms

Övriga frågor: Kontakta Helena Frisk på helenafrisk@creosa.se

BOOTCAMP INTENSIV

Intensivkurs med webinar och personlig coaching

Den här är en intensivkurs på fem dagar som ger en grundläggande inblick i design som innovations- och affärsutvecklingsmetod. Genom att arbeta med ett eget valt case lär du dig hur Design Thinking fungerar och hur metodiken kan appliceras.


Under kursen går du igenom alla faser i Design Thinking och provar på hela processen från början till slut. Kursen innehåller ett dagligt webinar med en föreläsning och ett uppdrag. Varje webinar genomförs på förmiddagen mellan 9-11. Efter webinaret genomför du ditt uppdrag och lägger upp resultatet på kursens plattform. I slutet av veckan har du designat en innovativ lösning. 

Är ni en personalgrupp som vill enomföra Bootcamp Intensiv tillsammans? Det går utmärkt. Kursen kan genomföras helt efter behov och önskemål vad gäller tid och datum för webinar. Kontakta Creosa genom att mejla helenafrisk@creosa.se.


Datum: Kursen genomförs under våren 2024.

Pris: 7 200 kr exkl. moms      

Övriga frågor: Kontakta Helena Frisk på helenafrisk@creosa.se.

Har du ytterligare frågor, funderingar eller synpunkter?

Kontakta gärna Creosa!