FACILITERA OCH INSPIRERA

 

Så arrangerar du ett DesignJam

 

Har du en ledande roll på ditt företag och vill skapa grogrund för innovation och nya idéer? Är du en intraprenör som vill få till stånd kreativa samarbeten tvärs över yrkesgrupperna?

 

Under den här kursen lär du dig utforma och facilitera en innovationsworkshop, ett sk. DesignJam. Du lär dig delarna i Design Thinking, hur du strukturerar processen och hur du sedan leder och coachar dina deltagare. Du får ett lätthanterligt visuellt schema som gör det lätt och överskådligt att utforma och leda ditt DesignJam.

 

Kursen kan formas till en halv- eller heldagsworkshop eller en inspirationsföreläsning. Kontakta Creosa så diskuterar vi ett upplägg som passar för din situation och dina behov.

 

Innehåll

Kursen är indelad i tre delar: 

1: Praktisk och teoretisk introduktion i Design Thinking

Den första delen ger en teoretisk introduktion i Design Thinking och du provar på hela processen från början till slut.

 

2: Planering - Så väljer du verktyg och skapar struktur

Den andra delen lär dig att planera för ditt DesignJam. Verktyg väljs beroende på syfte och mål.

 

3: Utförande - Din roll som ledare och facilitator

Här handlar det om att leda kortare övningar och prova verktyg som syftar till att stimulera kreativitet, kommunikation och energi.

Format: Workshop 3 tim - en heldag

Plats: Vi kommer antingen till din arbetsplats eller så ordnar vi med en lokal nära dig. Att byta miljö kan annars vara en fördel för kreativa processer.

Pris: Kontakta Creosa för offert

Creosa

 

 

© Copyright.

All Rights Reserved.

Kontakt

 

E-post: helenafrisk@creosa.se

Tel: 0706-478826

Om Creosa

 

Utifrån beprövade metoder hjälper jag dig att bättre förstå kundbehov och omsätta avgörande insikter till innovativa koncept och kundupplevelser. Creosa utgår från Design Thinking som metod och att använder kreativa tekniker för ökat lärande.