LÖS PROBLEM. SKAPA IDÉER.

FÖRVERKLIGA VISIONER.TJÄNSTER


Arbetar du i en roll där du driver förändringsprocesser, utvecklar tjänster eller är involverad i ett innovationsarbete? Då behöver du ett tydligt arbetssätt som gör att du kan släppa gamla vanor och förklaringsmodeller inför det nya som är på gång. Genom Creosas utbildningar tillägnar du dig en strukturerad metodik i Design Thinking och kreativ facilitering. Metodiken hjälper dig när du ska driva utveckling, skapa förändring och förverkliga visioner.


UTBILDNINGAR IRL


Här kan du läsa mer om utbildningar som genomförs irl. Här finns hel- och halvdagkurser samt inspirationsföreläsningar. 

ONLINEKURSER


Creosa har onlinekurser i olika format och för olika behov. Här finns korta livekurser, längre distanskurser och korta intensivkurser med coaching.

PROGRAM


Genom ett program som sträcker sig under ett helt år har du möjligheten att bygga upp en stark Design Thinking-kompetens från grunden. 

Jag är projektledare på Myndigheten och driver en rad förändringsprojekt. Jag och mitt team har i uppdrag att belysa processer i verksamheten som inte bidrar till önskat värde. För att upptäcka dolda problem och utveckla fungerande lösningar använder vi Design Thinking. Genom den tydliga strukturen på metodiken kan vi driva arbetet på ett effektivt sätt. Och kreativiteten - ja den kommer utan ansträngning.


LAURA, PROJEKTLEDARE PÅ MYNDIGHETEN


Jag är egen företagare och driver ett större gym. För mig är det viktigt att hela tiden vara på tårna när det gäller kundernas behov och upplevelser av mina tjänster. För att arbeta kundorienterat använder jag Design Thinking som förhållningssätt. Jag undersöker regelbundet kundresan och tillsammans med min personal utvecklar vi tjänsterna för maximalt värde. Ofta kan vi även erbjuda något innovativt som ingen av våra konkurrenter erbjuder. 


STEFAN, GYMENTREPRENÖR