UTBILDNINGAR, WORKSHOPS OCH

FÖRELÄSNINGAR

PRAKTISK VERKTYGSLÅDA FÖR DESIGNDRIVEN INNOVATION

 

LÄR DIG DESIGN THINKING FÖR DINA BEHOV

 

Creosas utbildningar i Design Thinking ger en praktisk och teoretisk förståelse för hur Design Thinking fungerar - både som metod och förhållningssätt. Du lär dig en strukturerad process och en praktisk verktygslåda som är tillämpar inom alla områden. Genom praktiska övningar, case och uppdrag får du lära dig att använda verktygen och reflektera kring hur de kan fungera just i din verksamhet. Du får bland annat lära dig:

  • Hur du omsätter empati till kundkunskap
  • Att karlägga kundupplevelser genom "kundresan"
  • Skapa engagerande personas som vägleder kundarbetet
  • Hur du lägger upp en idéworkshop
  • Skapa stories för att kommunicera och inspirera
  • Prototypa innovativa värdeerbjudanden för att se om de fungerar i kundernas värld.


UTBILDNINGAR

Innovation med Design Thinking

En kurs för dig som både vill ha kunskaper i Design Thinking samt att genom teamarbete utveckla innovativa idéer.Kursen ges både online och fysiskt. Läs mer om kursen.   


Design Thinking - Grund

I den här helt webbaserade kursen lär du dig grunderna i Design Thinking. På ett pedagogiskt och roligt sätt går du igenom processen och löser ett eget valt problem. Du lotsas genom kursen via filmer, övningar och läsavsnitt. Kursen finns som både en självstudiekurs och med diskussionswebinarier. Läs mer om kursen.


Design Thinking TeamJam

Ett Design Thinking TeamJam genomförs som ett tillfälligt eller återkommande labb, där du och ditt team utformar kreativa lösningsförslag på komplexa problem eller affärsmässiga frågeställningar. Här lär du dig Design Thinking och hur du kan facilitera egna TeamJams. Läs mer om kursen.Inspirationsföreläsningar och prova på

Vill du prova på Design Thinking för att få ett hum om vad metodiken handlar om? Eller vill du ge dina medarbetare inspiration kring hur man tänker användarcentrerat och innovativt? Creosa erbjuder korta och roliga föreläsningar/workshops om ämnena Design Thinking, kundorientering och kreativ intelligens.
VILL DU BESTÄLLA EN UTBILDNING?

Det går utmärkt att beställa en utbildning om du vill stärka Design Thinking-kompetensen i din organisation. Den kan utformas helt efter dina behov vad gäller innehåll, omfattning och fördjupning. Vill du ha en halvdag, heldag eller flera dagar? Online eller i dina lokaler? Välkommen att kontakta Creosa så kan vi diskutera en utbildningslösning som passar.

Tack Helena för en bra upplagt kurs och alla länkar och material du har delat ut för att fördjupa oss i.


Pär Hedblom

Innovationscoach,

INNOVATION GROWTH CONSULTING

Tusen tack för en inspirerande 2-dagarskurs och för all information att jobba vidare med!


Emilia Paananen
Tack så jättemycket för kursen med allt fantastiskt innehåll och en roliga uppgift. Har tyckt det varit otroligt kul och framför allt väldigt inspirerande!


Daniel Modig

(om webbkursen i Design Thinking)

Tack för en mycket intressant och givande kurs! Både kursmaterialet och webbinarierna har varit utmärkta. Jag kommer bära med mig denna kunskap till alla möjliga projekt och situationer i livet!


Elina Benson

(om webbkursen i Design Thinking)