DESIGN THINKING

I EGEN TAKT

LÄR DIG DESIGN THINKING I EGEN TAKT UNDER 3 MÅNADER

 

Grundkurs i Design Thinking

 

Det här är webbkursen för dig som vill studera Design Thinking helt i egen takt. Genom filmer, läsavsnitt, exempel och övningar får du får en grundläggande teoretisk och praktisk förståelse för hur Design Thinking kan användas som kreativ problemlösningsmetod. Du lägger upp din kunskapsprocess som du själv vill, även om det finns ett förslag på hur du kan strukturera upp kursen. Målsättningen är att du efter kursen kan applicera designverktygen i din verksamhet och därmed bli mer kundcenterad och innovativ i ditt tänkande/görande.

Omfattning: Beräknad studietid är ca 20-30 timmar. Du har tillgång till kursen under 3 månader från inköpsdatum.

Pris: 2995 kr (exkl. moms)

WEBBKURSEN MED MÖJLIGHET TILL INTERAKTION OCH NÄTVERKANDE

 

Design Thinking - distanskurs på FU

 

Det här är en 6 veckors distanskurs i samarbete med Folkuniversitetet. Kursen är upplagd på ett pedagogiskt vis med kursmaterial på webben (videor och text). Vid sidan av att du tar del av materialet arbetar du med ett eget case, påhittat eller verkligt. På så sätt lär du dig att praktiskt använda metoden. Tre timslånga webbinarier ingår i kursen, där du har möjlighet att ställa frågor samt ha utbyte med dina kurskamrater. Kursen riktar sig till dig som är intresserad av innovation, affärsutveckling och kreativ problemlösning.

Vårens kursomgångar:

4 feb - 11 mars med webinar 11 feb, 25 feb, 11 mars, kl. 12-13.

16 feb  - 23 mars med webinar 23 feb, 9 mars, 23 mars, kl. 19-20.

Pris: 2775 kr (inkl. moms)

Tack för en mycket bra och smidig kurs. Jag kommer att ha stor användning av detta i mitt arbete framöver.


Camilla Schough

- Product Development Engineer,

ELEIKO GROUP AB

Tack för en mycket intressant och givande kurs! Både kursmaterialet och webbinarierna har varit utmärkta. Jag kommer bära med mig denna kunskap till alla möjliga projekt och situationer i livet!


Elina Benson


Tack så jättemycket för kursen med allt fantastiskt innehåll och en roliga uppgift. Har tyckt det varit otroligt kul och framför allt väldigt inspirerande!


Daniel Modig

KONTAKTA MIG GÄRNA

HELENA FRISK

Mobil: 0706478826